Kawicaksanan Bali / Tukar ing AS

Miwiti Bali / Ngonversi ing kene

AS ngasilake lan ijol-ijolan:

Kawicaksanan kita aktif sajrone 30 dina. Yen 30 dina wis kliwat dituku, kita ora bisa menehi sampeyan mbalekaken, ijol-ijolan utawa kredit toko.

Mangga bali klambi sampeyan sajrone 14 dina utawa exchange klambi sampeyan sajrone 30 dina.

Supaya layak bali utawa ijolan klambi, barang sampeyan kudu ora siyas, lan ing kahanan anyar sing padha ditampa. Ora nganggo minyak wangi, tandha deodoran lan sapanunggalane. Bali / ijol-ijolan sampeyan bakal ditolak yen sandhangan kurang saka kahanan anyar.

Kanggo ngrampungake bali, mangga gunakake Warta Wangsul, ketik nomer pesenan sampeyan (ditemokake ing email konfirmasi nalika tuku) lan alamat email sampeyan.

Aja nyoba bali yen klambi sampeyan ora ana kahanan asli, utawa 15 dina wis kliwat tanggal tuku.

Aja nyoba ijolan yen klambi sampeyan ora kondisine asline, utawa 30 dina wis kliwat tanggal tuku.

Pengembalian dana lan ijol-ijolan (yen ditrapake)
Sawise bali lan dititi priksa, kita bakal ngirim email kanggo ngabari manawa wis nampa barang sing bali. Kita uga bakal menehi informasi babagan persetujuan utawa penolakan mbalekake utawa ijol-ijolan.
Yen sampeyan wis disetujoni, sampeyan bakal ngasilake, lan kredit bakal ditrapake kanthi otomatis menyang kertu kredit utawa cara pambayaran asli, kanggo rega sing dibayar ing klambi kasebut.

Panyabahan pungkasan utawa ilang (yen ana)
Yen durung nampa dhuwit, cek maneh akun bank maneh.
Banjur hubungi perusahaan kartu kredit sampeyan, bisa uga ditindakake sawisé pengembalian dana dikirim kanthi resmi.
Sabanjure, hubungi bank panjenengan. Ana asring sawetara wektu proses sadurunge mbalekaken dikirim.

Yen sampeyan wis nindakake kabeh iki lan durung nampa pengembalian dana, hubungi kami ing info@morphclothing.com.

Item Sale (yen ana)
Mung barang sing regane biasa bisa dibalekake, barang sing adol ora bisa dibalekake, mung diganti.

Yen sampeyan ngeterake item liwat $ 75, sampeyan kudu nimbang nggunakake layanan pengiriman sing bisa dilacak utawa mundhut asuransi pengiriman. Kita ora njamin yen kita bakal nampa item bali.

Shipping:
Kanggo ngasilake barang sampeyan, kirim menyang:

Busana MORPH, 75 Vincent Drive, Mount Pleasant, SC 29464
Sampeyan bakal tanggung jawab mbayar biaya pengiriman dhewe kanggo ngasilake barang sampeyan. Biaya pengiriman ora bisa dibalekake. Yen sampeyan nampa pengembalian dana, biaya pengiriman bakal dijupuk saka mbalekaken sampeyan. (Total Bayaran - pengiriman = mbalekaken).

Gumantung ing ngendi sampeyan manggon, wektu sing bisa ditindakake kanggo produk sing diowahi kanggo nggayuh sampeyan bisa beda-beda.

TULUNG DICATHET:

Sawise ditampa lan disetujoni ijol-ijolan, invoice bakal dikirim menyang sampeyan kanggo biaya pengiriman kanggo ngirim barang anyar sampeyan. Kirimake cathetan karo ijol-ijolan utawa cathetan saka portal bali babagan kepiye sampeyan pengin barang sing anyar dikirim, yaiku. USPS, Prioritas, UPS, Kelas Satu Internasional. Yen invoice wis dibayar, barang sampeyan bakal dikirim.

Matur suwun sadurunge kanggo netepi kabijakan bali / ijol-ijolan. 

Kebijakan Privasi:
Kanthi nggunakake situs web kita, sampeyan (pengunjung) setuju kanggo ngidini pihak katelu kanggo ngolah alamat IP sampeyan, kanggo nemtokake lokasi sampeyan kanggo tujuan konversi mata uang. Sampeyan uga setuju nduwe dhuwit sing disimpen ing cookie sesi ing browser (cookie sak wentoro kang bakal otomatis dibusak nalika sampeyan nutup browser). Kita nindakake iki supaya mata uang sing dipilih tetep dipilih lan konsisten nalika nelusur situs web kita supaya prices bisa dikonversi menyang dhuwit lokal (pengunjung).