* Kebijakan Pengiriman / Bali Kanggo Pelanggan Internasional (Ing njaba AS)

Amarga COVID19, wektu pengiriman global bisa ditambah. Nyuwun kasabaran sampeyan sajrone iki. Kiriman wis teka, nanging perkiraan tanggal pengiriman ing situs iki ora nggambarake wektu pangiriman sing nyata amarga pandemi iki. 

KITA SARAN NGGUNAKAN DHL EXPRESS. Saiki kita saiki otomatis nyuda $ 25 saka kabeh pesenan pengiriman global ing pesenan liwat $ 197. Ing checkout sampeyan bisa ndeleng saldo kanggo mbayar. Iki sisa ongkos kirim sawise $ 25 dipotong. Kita wis negosiasi tarif sing luwih murah karo kabeh kurir amarga volume pengiriman. DHL Express mung kurir global sing efisien saiki. Sampeyan bakal bisa ngerteni Fees bea / bea amarga sampeyan kurir nalika pengiriman. Biaya kasebut diwenehake kanggo negara sampeyan, dudu Morph Busana.

Priksa manawa sampeyan ngetik nomer telpon sing bener supaya bisa nyedhaki nalika wis siyap dikirim. 

Klien ing AS bakal nampa pengiriman standar gratis kanthi pesenan luwih saka $ 197. Klien Kanada uga bakal nampa pengiriman gratis nganti $ 25 kanthi pesenan luwih saka $ 197.

PENTING UNTUK PELANGGAN INTERNASIONAL KAMI:

Yen sampeyan nolak mbayar kebiasaan, pajak utawa biaya bea kanggo nampa pangiriman utawa nolak kanggo nampa kiriman, sampeyan ora bakal dibalekake kanggo tuku.

PULANGAN DAN PERTUKARAN: Morph Busana ONLY bisa ngganti utawa duwe barang bali yen ngirim barang sing salah. Contone, pesenan sampeyan negesake ukuran gedhe lan kita bakal ngirim sethithik, utawa yen kita ngirim warna sing beda karo sing sampeyan pesenake. KITA BISA NGANGGO ORA GOLEK ATAU REFUND PESANAN KANGGO ALAT LAIN. Yen ukuran klambi / klambi sing sampeyan pesen ora pas utawa sampeyan ora seneng karo warna, kita ora bisa menehi ijol-ijolan utawa bali. Iki amarga kabijakan impor / ekspor rumit sing beda-beda gumantung saka saben negara.

Sing jarene, KAMU ING KENE NGewangi! Layanan pelanggan pancen misuwur lan kita mesthi ngrewangi milih sandhangan sing sampurna. Aja ragu-ragu kanggo nggayuh pitakon sadurunge sampeyan pesen.