Pandhuan Ukuran Busana

Ukuran kok saestu ora masalah ing MORPH:

CATETAN KANG KLIEN PULANGAN KAMI:

Morph wis nyetel desain supaya ukuran Modal saiki uga dadi ukuran Luxe lan Couture. Yen sampeyan wis dadi medium ing Modal, sampeyan bakal dadi medium ing Gaun Kapsul Luxe lan Couture.

busana multi-fungsi dening Morph

MORPH iku sing pertama genuinely ukuran kalebu merek sing ukurane ora adhedhasar bobote utawa ukuran pinggul utawa weteng. APPLE UTAWA PEAR, KAMU ORA KUDU! Ukuran sing paling penting yaiku ukuran kotang sampeyan, amarga Klambi Kapsul kudu pas karo payudara.

Iki tegese sanajan sampeyan nganggep awak minangka ukuran plus, sampeyan isih bisa nganggo sing cilik utawa medium amarga klambine cairan nganggo kain loman lan cara inovatif kanggo nyilikake utawa nyorot apa sing sampeyan tresnani babagan tokoh sampeyan. Gaun Kapsul seneng karo kurva lan katon apik ing SETIAP BADAN amarga sampeyan mutusake apa sing pengin ditonjolake kanthi gaya sampeyan supaya cocog karo tokoh sampeyan.

Busana sing revolusioner iki ora mung bakal ngowahi cara toko, nanging uga bakal ngowahi cara sampeyan ndeleng dhewe. Gawe mode "B" lan rumangsa investasi sing apik tansah katon apik banget kanggo sampeyan lan sampeyan siyap kanggo acara apa wae, saka ruang dewan menyang pantai, prameswari utawa bal. 

Elinga yen grafik ukuran kita nawakake prakiraan babagan ukuran lan yen sampeyan rumangsa duwe rong ukuran, mangga tekan supaya bisa mbantu sampeyan milih sing cocog. 

 


Klik link ing ngisor iki kanggo ndeleng klien nganggo macem-macem ukuran.


 

 

klambi multi-fungsi, Morph

MODAL VS LUXE FABRIC

MODALE (uga diarani RAYON) minangka bahan kaos pring sing ora bakal sirna utawa pil. Keberlanjutan lan ramah lingkungan, pring minangka sumber daya sing bisa dianyari lan ngasilake sampah sing luwih murah tinimbang produksi katun lan mula lingkungane luwih apik.  

LUXE (Ireng) yaiku campuran LYCRA bobot wulu sing meh padha karo tampilan lan kesan MODAL, nanging bisa uga dianggep luwih agem. LUXE meh ora kisut, nanging kalorone dadi impen para plancong lan plancong luwih santai lan ageman kanggo petualangan, yaiku kanggo nyambut gawe utawa kesenengan.

MODAL lan LUXE apik tenan lan sampurna kanggo saben acara wiwit santai utawa canggih (mung bedane MODAL bakal luwih cocog kanggo pantai). Kain kasebut entheng lan adhem lan sampurna kanggo dipakai ing taun lan ing cuaca apa wae. Dadi apik kanggo MORPH sampeyan. Mesin ngumbah adhem, garing lan fluff ing pengering. Pengukus garmen (utawa kukusan mini kanggo lelungan) minangka cara sing gampang kanggo ngilangi Kapsul Gaun amarga ora disetrika. Cukup nganggo MORPH nganggo banyu lan nggantung bisa nggawe klambi abang supaya siyap abang. 

PARNGET: MUNG KANG MULAI MORPHING, KANGGO KANGGO KANGGO KANGGO NGANGGO LAIN. GAMPANG GAMPANG GOLEK. GAMPANG GOLEK PERANG.