Toko MODAL

MODALE yaiku kaos pring sing alus lan alus. Beda karo katun, pring minangka sumber sing bisa dianyari sing luwih apik kanggo lingkungan, mewah banget lan njaga kaendahane. 

Apik banget dienggo sepanjang taun. Ruang Papan, Bola utawa Pantai, sampeyan bakal katon apik banget kanthi Modal Capsule Dress.