Toko COUTURE

Gaun Kapsul Couture kita minangka potongan pernyataan sing mesthi bakal muter nalika mlebu kamar. Kain mewah iki minangka campuran Lycra Spandex sing duwe bentuk lan bentuk sing rada luwih akeh tinimbang Modal utawa Luxe kita. 
Kain kasebut cocog kanggo acara khusus, pesta pernikahan, fungsi mewah, lan nalika kasebut nalika sampeyan pengin menehi katrangan. Kain empuk lan alus kanggo disentuh, kaya bahan jedhing lan luwih abot tinimbang kita
Modal lan Luxe