DRESS CAPSULE

Gaun Kapsul bisa dadi klambi paling apik sing sampeyan duweni. Nyederhanakake urip lan nuwuhake lemari klambi nganggo potongan khusus iki. Gaun Kapsul bisa digunakake kanthi macem-macem cara. Klambi, rok utawa tunik, sampeyan bakal katon ayu, manteb ing ati, lelungan ringan lan ngirit wektu.