Toko LUXE

Gaun Kapsul Ireng Luxe minangka salah sawijining potongan sing paling disenengi. Mirip banget karo tampilan lan kesan material Modal, kalorone empuk banget, adhem lan kepenak. Luxe black minangka bahan Lycra kompresi bobot wulu sing bisa dipakai wiwit santai nganti gaun. Bedane, Modal bisa uga luwih cocog kanggo pantai amarga Luxe rada formal.