Kaya Deleng

Cristy Pratt percaya ing mode cepet — dudu industri murah lan murah sing dadi salah sawijining polusi utama Bumi, nanging klambi multi-klambi sing langsung ganti dadi bisnis dadi koktail dadi karpet abang. Desainer mandhiri ing mburi Morph Busana bisa mecut sandhangan "Kapsul" dadi 60 tampilan ing detik sing panas. 
Desainer sing mulang dhewe, Cristy nggawe klambi iki amarga ora ana kabutuhane. Dheweke kepengin supaya bisa nggunakake macem-macem cara kanggo nggayuh tujuan. Sawise olèh warisan mesin jahit eyange, dheweke motivasi njahit klambi sing bakal wujud sesanti.